Yvette’s Bullenblog¬† ¬†De cirkel is rond…,

(Alle blogs zijn waargebeurde verhalen, ook deze blog, maar deze keer zijn alle namen veranderd ivm de privacy van de mensen)

In 2015 kwam Mila hier als adoptiehondje.
Een leuke vrolijk meid waar al snel iemand voor kwam kijken.
Eva kwam op zondagmiddag samen met haar dochter en was helemaal verliefd op dit meisje.
Het bleek een geweldige match en Eva stuurde regelmatig foto’s en berichtjes met veel humor over het reilen en zeilen van Mila, samen met haar hondenbroertje.
Maar toen bleek dat Eva, die al niet meer de jongste was, ernstig ziek te zijn.
Ze werd regelmatig opgenomen in het ziekenhuis en schreef altijd dat de 2 hondjes haar de moed gaven om te vechten en weer thuis te komen.
Eva had mama Bull ondertussen eerlijk opgebiecht dat zij ongeneeslijk ziek was, maar dat had verzwegen tijdens de adoptieprocedure. Ze was bang dat zij anders niet voor deze geweldige hond in aanmerking was gekomen.
En daar had ze wel eens gelijk in kunnen hebben.
Ondertussen had zich een nog eerder baasje van Mila gemeld bij het Bullenhuisje, Josien en zij wilde heel graag in kontakt komen met Eva.
Eva vond dit prima en er werden adressen uitgewisseld.
Mama Bull had met Eva een ernstig gesprek gehad over haar laatste wens wat er dan met Mila moest gebeuren. I.p.v. je ogen daarvoor sluiten gingen ze samen die confrontatie aan.
Eva gaf aan dat ze heel graag wilde dat de 2 hondjes samen zouden blijven en naar de opvang zouden gaan waar ze nu al elke keer zo vol liefde werden opgevangen. Mama Bull ging daarmee akkoord.
En toen kwam het bericht dat Eva was overleden.
Mama Bull heeft de laatste wens wat betreft de hondjes aan de nabestaanden doorgegeven.
Het werd stil rondom Mila, geen vrolijke berichtjes meer, doorspekt met zoveel humor van Eva.
Tot een week geleden mama Bull opeens een berichtje kreeg van Josien, het eerdere baasje van Mila.
En nu hoorde ze pas het echte verhaal.
Zij schreef dat Mila destijds bij haar ex man was gebleven. Maar dat zij samen helaas geen kontakt meer hadden en een vriendin van haar Mila opeens op de pagina van Yvette’s Engelse Bullenhuisje had zien staan. Toen haar vriendin belde, was Mila al geadopteerd.
Maar zij heeft al die tijd kontakt gehouden met Eva, nadat de adressen waren uitgewisseld. Ze is ook meerdere keren bij Eva en Mila op bezoek geweest.
Eva zat altijd vol verrassingen en had in het paspoort van Mila geschreven dat zij naar haar vorige baasje, naar Josien terug moest gaan.
Dit kwam als een totaal verrassing voor mama Bull, maar had het mooier gekund?
Josien liet weten, dat Mila uiteindelijk nog ruim 2 jaar bij haar heeft gewoond en in mei is overleden.
Uiteindelijk weer thuis, de cirkel is rond.