Yvette’s Bullenblog¬† ¬†Mama Bull is op vakantie…,

Ook al is mama Bull op vakantie, in het Bullenhuisje gaat alles gewoon door.

Maar nu onder leiding van oom Coen.
Maar toch bijna dagelijks vraagt mama Bull of alles goed gaat daar in het verre Nederland.
Heeft Boesje zich al weer aangepast aan de toch wat andere situatie dan ze gewend is? Boesje als extreem mama’s kindje en haar niet echt bullengedrag.
Hoe gaat het met Pebbles, de oudste van het stel, die naarmate haar leeftijd vordert, er niet vriendelijker op wordt, de oude brombeer.
Hoe doet zorgenkindje Beau het, nu haar rots in de branding opeens verdwenen is? Beau die al van slag raakt door elke kleine verandering.
En Ziva? Ziva die destijds binnen kwam als een bang vogeltje…en nu als een blij ei door het leven gaat, samen met haar partner in crime Miss Piggy.
Miss Piggy, zo klein als ze is, is het minst kwetsbaar van de hele roedel.
Die is voor niets en niemand bang, vindt alles best, als ze maar op tijd haar natje en haar droogje krijgt. En krijgt ze dat niet op tijd, dan laat ze dat wel merken.
Ook Joop, daar maakt mama Bull zich niet echt zorgen om, hoewel hij soms wat neurotisch is en dat uit door overdreven te gaan krabben aan al zijn uitstekende delen, zoals daar zijn, piemel, poten en voetjes.
En Max is uiteraard tevreden bij voldoende aandacht van zijn beste vriend.
Bella is er nu tijdelijk bijgekomen.
Bella en Teun, de 2 bulletjes van oom Coen.
Helaas is Teun net een sterretje geworden en moet Bella best nog wel even wennen aan deze nieuwe situatie.
Ze troost zich door dicht tegen Beau aan te gaan liggen in haar mandje.
Ook al zijn ze allemaal wat autistisch, wat niet zo gek is voor een bull, ze doen het goed zonder mama Bull onder leiding van oom Coen.