Ter adoptie in Yvette’s Engelse Bullenhuisje

Logo Engelse Bullenhuisje Transparente Achtergrond

Wil je een van deze hondjes een nieuwe liefdevolle toekomst bieden? Lees dan eerst goed onze adoptievoorwaarden, vul daarna het adoptieformulier in en stuur deze dan terug naar bullenhuisje@gmail.com.

Met elke adoptie wordt er een bulletje blij gemaakt!

Djoe (2)

Djoe is een 2-jarige bullenman. Djoe wordt alleen geplaatst bij menden zonder andere honden, bij grote kinderen vanaf 12 jaar en bij mensen die hem aan kunnen. Hij is super lief naar mensen, maar aan de riem en ook los kan hij behoorlijk uitvallen naar andere honden. Daarentegen is hij wel goed te corrigeren.

Lola (7)

Lola is een 7-jarig bullenmeisje. Ze is een pittige dame die erg van knuffelen houdt. Ze kan samen met een reutje, maar alle aandacht voor haar alleen zou ze ook helemaal niet erg vinden. Kleine kindjes is ze gewend, poezen is niet bekend. Ze is net aan een ingegroeid staartje geopereerd en aan haar oogje, daar had ze entropion.

Noa (4)

Noa is een super vrolijke 4-jarige bullendame. Voor nu weten we dat ze super sociaal is naar mensen en geen kleine kinderen gewend is. Hoe ze met andere honden binnen is dat moeten we nog uitzoeken, buiten is het geen probleem.

Wil je een bulletje adopteren?

Ben je verliefd geworden op een van de bovenstaande hondjes, vul dan het adoptieformulier en de adoptievoorwaarden in.