Wil jij FAN (Financiële Adoptie Nederlands bulletje) worden?

Voor €10 per maand of  €120 per jaar kan je al FAN worden van één van onze bulletjes uit het Bullenhuisje.

Door FAN te worden kan je een of meerdere bulletjes maandelijks steunen in onderhoud en verzorging. We organiseren knuffelmiddagen waarop we onze deuren openstellen om met je FAN te knuffelen. De bulletjes in Yvette’s Engelse Bullenhuisje zijn altijd blij om bezoekers te ontvangen. Pebbles, Boeboes, Joop, Shiva, Miss Piggy en Beautiful  zullen je dan verwelkomen met open pootjes.

Hoe kan je een FAN worden?

Door een maandelijkse storting van €10 op het rekeningnummer van het Bullenhuisje, met vermelding van ‘jouw’ bulletje.

Eén jaarlijkse storting van €120 op het rekeningnummer van het Bullenhuisje, met vermelding van ‘jouw’ bulletje.

Bankrekeningnummer

IBAN: NL94 INGB 0006 9014 30  BIC: INGBNL2A t.n.v. Yvette’s Engelse Bullenhuisje Met vermelding : FAN van + naam van “jouw” bulletje.

Engeltje Jim

Engeltje Jim

Ook al is Jim een jongensnaam, Jimmepim is een meisje. Jim houdt van slapen en eten, zoals de meeste bulletjes. Jim is de eerste bulldog die haar plekje heeft gevonden in het Bullenhuisje en is niet meer van plan om ooit nog weg te gaan. Helaas heeft Jimmetje op 13 oktober 2015 haar engelen vleugeltjes gekregen en moeten wij haar na 12 1/2 jaar missen.

Miss Piggy

Miss Piggy

Miss Piggy is ons kleinste, meest schattigste Bulldogje. Deze kleine dame weet je binnen een paar tellen in te pakken en je hart te veroveren, daarna kruipt ze op je schoot om knuffels te ontvangen en je nooit meer te laten gaan.

Engeltje Beautiful

Engeltje Beautiful

Beautiful, of Beau doet haar naam eer aan. Ze is een prachtig meisje maar ook heel kwetsbaar. Ze is teruggekomen naar het bullenhuisje nadat ze gebeten heeft en niemand kan verklaren waar dat opeens vandaan kwam. Maar een hondje dat bijt wordt niet meer herplaatst. Beau raakt heel snel opgewonden en daardoor oververhit en kan binnen 10 minuten in de gevarenzone zitten. We proberen haar met medicatie meer rust te geven. Redenen genoeg om haar een veilig plekje in het bullenhuisje te geven.

Zor

Zor

Wie kent hem nog? De buldog die iedereen in zijn greep had door de zorgelijke stuatie waar hij in zat. Een stevige kerel met een flinke gebruiksaanwijzing. Maar we hebben hem uit het asiel kunnen halen en hebben hem weten te plaatsen bij een andere stevige kerel. Het Bullenhuisje blijft financieel verantwoordelijk voor deze mooie man. Dus zoeken we FAN’s voor Zor.

Engeltje Pebbles

Engeltje Pebbles

Pebbles alias ‘kissing girl’ is 10 jaar en is onze trots omdat deze dame in haar jeugd op shows heeft gelopen. Pebbles is een vrolijke meid die de hele dag high five doet met haar pootje als je langs loopt en het liefste ook heel veel kusjes geeft.

Joopie

Joopie

Joopie, onze lieve teddybeer is ook ons zorgenkindje. Hij is maagpatientje waardoor hij zich nooit druk mag maken omdat hij dan direct gaat spugen. Hij leeft op medicatie en heeft strenge regels wat zijn voeding betreft, Ondanks dit alles is hij een hele vrolijke jongen en voelt hij zich prima hier in zijn harem!

Max

Max

Deze ouwe brombeer is zo gehecht geraakt aan het bullenhuisje, mama Bull en alle andere bewoners dat zijn adoptie al heel snel een verkeerde keuze bleek. Max had zijn zinnen gezet op een permanent verblijf in het bullenhuisje en dat liet hij merken ook. Daarom is er besloten om hem zijn zin te geven en mag hij zijn oude dag slijten in het bullenhuisje.

Noa

Noa

Helaas hebben we Noa terug moeten halen omdat het contact met haar hondenvriendjes niet meer zo geweldg liep. Maar eenmaal in het Bullenhuisje kwam haar lieve karakter weer terug. Gezellig bij mama Bull in de roedel bevalt haar het beste, dus is er besloten om Noa niet meer te herplaatsen. Uiteindelijk staat haar geluk voorop. Om dit financieel makkelijker te maken zijn we op zoek naar FAN’s voor deze lieve dame.

Boeboes

Boeboes

Boeboes is een broodfokhondje en kwam een jaar geleden heel bang binnen in het bullenhuisje. Maar nu is Boeboes een Engelse Bulldog die houdt van slopen en spelen met knuffels…., maar de knuffels zijn na een half uurtje al helemaal uit elkaar gescheurd. Boesje is onze interieurverzorgster.

Ziva

Ziva

Ziva kwam bij ons terug omdat ze maar niet kon wennen bij haar nieuwe baasjes. Ze bleef een bang en onderdanig bulletje. Ze schrok van alles, durfde buiten niet te plassen en zat vaak trillend in een hoekje. Toen ze in het bullenhuisje tussen haar soortgenootjes in de roedel kwam zag je haar per dag opknappen. En binnen een week liep hier een vrolijk bullenmeisje rond. Dat was duidelijk, Ziva blijft in het bullenhuisje.

Djoe

Djoe

Lieve Djoe is een gevalletjes apart. Kwam in het Bullenhuisje met een tikkeltjes overgewicht en slechte knietjes. Dus eerst op dieet en dan op zoek naar een Gouden Mandje. Helaas was er geen match te vinden voor deze schat dus heeft Oom Koen hem een mandjes geboden. We zijn dus op zoek naar FAN’s die Djoe financieel willen steunen want de zorg voor Djoe is voor rekening van het Bullenhuisje.