Wie zijn wij?

Ontmoet het team van vrijwilligers

Yvette de Groot

Yvette de Groot

Voorzitter/Mama Bull

Toen ik een paar jaar geleden met pensioen ging nadat ik mijn hele leven bij de omroep had gewerkt, besloot ik niet achter de geraniums te gaan zitten maar iets heel anders te gaan doen.
Ik was inmiddels eigenaar van 2 Engelse bulletjes en was helemaal verliefd geworden op dit geweldige ras. Toen The English Bulldog Resort in Belgie een Nederlandse afdeling wilde beginnen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Maar na bijna 2 jaar ben ik samen met een geweldig team mijn eigen stichting begonnen Yvette’s Engelse Bullenhuisje.
Elly Gabriëls

Elly Gabriëls

Coördinator

Zes jaar geleden hebben wij onze eerste Engelse Bull gekocht en ben vanaf dat moment smoorverliefd op dit ras. Op dit moment ben ik de trotse moeder van twee Engelse en 1 Franse bulldog. Anderhalf jaar geleden heb ik kennis gemaakt met Yvette’s Engelse Bullenhuisje en voelde me meteen verbonden met het team. Als afwisseling op mijn baan als administratief medewerker is het heerlijk om het Bullenhuisje te helpen met de verzorging en het knuffelen van de hondjes.

Ingeborg Gabriëls

Ingeborg Gabriëls

Vrijwilliger/Secretaris

Naast mijn baan als HSEQ manager werk ik als vrijwilliger bij Yvette’s Engelse Bullenhuisje. Als groot liefhebber van dit ras vind ik het doel om de Engelse bullen een tweede kans te geven zeer belangrijk. Als ik met mijn tijd en energie weer wat hondjes kan helpen doe ik dat graag. Om het Bullenhuisje nog beter te kunnen ondersteunen ben ik begonnen aan de opleiding Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis.

Ingrid Peijer

Ingrid Peijer

Vrijwilliger/Penningmeester

Ik ben Ingrid, woon in Zeeland en ben de trotse bezitter van Simba (10,5 jr), mijn lieve trouwe (hulp) Engelse Buldog. Een Buldog als hulphond? Ja, Simba is voor mij een hulphond, niet omdat ik gebruik maak van de rolstoel, maar Simba is mijn maatje, wij zijn symbiotisch, een twee-eenheid. Zij voelt me haarfijn aan en pept me op als ik me wat minder voel. Mijn droom was om ooit een bullenfarm te beginnen met de opvang van en een pension voor Engelse Buldoggen. Echter moest ik dan eerst de staatsloterij winnen. Zodra Yvette begon met het Nederlandse bullenhuisje wilde ik meehelpen. Het bloed kruipt tenslotte waar het niet gaan kan!  Foto: Dogs and Tails Pet Photography.

Sharon van der Ham

Sharon van der Ham

Gastvrouw en wandelaar

Coen Annijas

Coen Annijas

Vrijwilliger

Hoi, ik ben Coen. Twee jaar geleden alweer aan komen zeilen bij het Bullenhuisje na een toevallige en grappige ontmoeting bij de plaatselijke supermarkt. Samen met mijn twee Bullen,Teun en Bella hebben we al veel meegemaakt samen met Yvette en de andere vrijwilligers. Het is geweldig om mijn liefde voor hondjes samen te mogen delen met zo’n fijn team!

Mara van Dongeren

Mara van Dongeren

Vrijwilliger

Ik ben Mara, hondenliefhebber pur sang, dierkundig ingenieur en gecertificeerd hydrotherapeut voor honden. Sinds 2006 heb ik mijn eigen praktijk voor hydrotherapie voor honden. Ik hoop het team te kunnen ondersteunen op het gebied van gedragstherapie en medische kennis.

Sharon Barendregt

Vrijwilliger

Nieya van Nie

Nieya van Nie

Vrijwilliger/Webdesigner

Hoi ik ben Nieya. Ik ben van Aruba naar Nederland verhuisd om de opleiding Communicatie te doen in Leeuwarden. Ik kreeg de opdracht om een website te maken voor een opdrachtgever die ik zelf uit kon kiezen. Ik heb gekozen voor Yvette’s Engelse Bullenhuisje omdat ik het leuk vond om voor de stichting en voor de bulletjes een website te maken.

Lisette de Weijer van Ek

Lisette de Weijer van Ek

Vrijwilliger/Dierenfotograaf

Ik ben Lisette en de nieuwste vrijwilliger van Yvette’s Engelse Bullenhuisje. Op de foto sta ik samen met Max. Max is een adoptiehond, afkomstig van het Engelse bullenhuis (in België). Op deze manier ben ik in aanraking gekomen met Yvette.

Voor Yvette’s Engelse Bullenhuisje ga ik de foto’s verzorgen. Ik fotografeer niet alleen voor mijn plezier maar ook voor mijn werk. Het liefst fotografeer ik dieren (specialiteit honden) en hun relatie met mensen. Ik hoop mooie foto’s te gaan maken voor de website en de Facebook pagina. Mogelijk ontmoeten wij elkaar binnenkort op één van Yvette’s evenementen.

Jos Willems

Jos Willems

Vrijwilliger

Een klein jaar geleden kwam ik via mijn dochter Mandy in contact met Yvette en haar team. In eerste instantie kwam ik puur om te knuffelen aangezien ik een groot zwak heb voor Engelse buldoggen. De missie van de stichting vind ik geweldig en om die reden heb ik volmondig JA gezegd op de vraag om vrijwilliger te worden. Op deze manier kan ik altijd knuffelen met de hondjes en me op een creatieve manier inzetten voor de bulletjes en het team. Dit alles doe ik naast mijn werk als begeleidster van verstandelijk beperkte mensen.

Mandy Willems

Mandy Willems

Vrijwilliger

Ruim een jaar geleden was ik op zoek naar een opvang bulletje. Mijn grootste wens om ooit een Engelse bulldog te hebben. Zo kwam ik in aanraking met het bullenhuisje. Twee vliegen in 1 klap. Mijn meisje kwam er vandaan en ik wist eigenlijk meteen dat ik mezelf voor de stichting wilde inzetten. Nu maak ik ook deel uit van het team en hoop met z’n allen nog veel bulletjes te kunnen helpen.

Jopie Habraken

Jopie Habraken

Vrijwiliiger

Ik ben werkzaam in de thuiszorg en ben Fitness/Zumba docent, daarnaast geef ik bewegingsles aan mensen met dementie. Ik ben na lang volgen op Facebook in contact gekomen met Yvette toen onze Engelse bulldog, een verwaarloosde fokteef die we van Marktplaats af hadden gehaald, ernstig ziek werd. Helaas hebben we Pepsie in moeten laten slapen. Nadat we een geweldige pup hadden gekocht bleef ons hart toch kloppen voor een herplaatser, deze is er uiteraard ook gekomen. We genieten van onze hondjes en bewonderen Yvette, haar team en het werk wat ze dag en nacht betekenen voor de Bullen….. en daar wil ik dus graag aan mee helpen.

Laura

Laura

Wandelaar

 

Amber

Amber

Wandelaar