Wie zijn wij?

Ontmoet het team van vrijwilligers

Yvette de Groot

Yvette de Groot

Voorzitter/Mama Bull

Toen ik met pensioen ging nadat ik mijn hele leven bij de omroep had gewerkt, besloot ik niet achter de geraniums te gaan zitten maar iets heel anders te gaan doen.
Ik was inmiddels eigenaar van 2 Engelse bulletjes en was helemaal verliefd geworden op dit geweldige ras. Ik ben samen met een geweldig team mijn eigen rescue stichting begonnen, Yvette’s Engelse Bullenhuisje.
Angela Terpstra

Angela Terpstra

vrijwilliger

Ik ben Angela, de nieuwe vrijwilliger op afstand. Ik woon op Terschelling samen met mijn Engelse Bulldog Fardau. Vanaf mijn 16e wilde ik al een Engelse Bulldog.
Toen ik 25 jaar was, niet meer naar school ging, een huisje met een tuintje had, dacht ik nu is het zover om serieus op zoek te gaan naar een Engelse Bulldog. Ik heb geen moment spijt gehad en wil nooit meer een ander ras. Later kwam ik Yvette tegen op Facebook, ik bood haar aan om te helpen met de jaarlijkse Facebook veiling. Ik hoop dat ik Yvette en de bulletjes nog heel lang kan helpen.

Ingrid Peijer

Ingrid Peijer

Vrijwilliger/Penningmeester

Ik ben Ingrid, woon in Zeeland en ben de trotse bezitter van Simba (10,5 jr), mijn lieve trouwe (hulp) Engelse Buldog. Een Buldog als hulphond? Ja, Simba is voor mij een hulphond, niet omdat ik gebruik maak van de rolstoel, maar Simba is mijn maatje, wij zijn symbiotisch, een twee-eenheid. Zij voelt me haarfijn aan en pept me op als ik me wat minder voel. Mijn droom was om ooit een bullenfarm te beginnen met de opvang van en een pension voor Engelse Buldoggen. Echter moest ik dan eerst de staatsloterij winnen. Zodra Yvette begon met het Nederlandse bullenhuisje wilde ik meehelpen. Het bloed kruipt tenslotte waar het niet gaan kan!  Foto: Dogs and Tails Pet Photography.

Sharon van der Ham

Sharon van der Ham

Gastvrouw en wandelaar

Coen Annijas

Coen Annijas

Vrijwilliger

Hoi, ik ben Coen. Twee jaar geleden alweer aan komen zeilen bij het Bullenhuisje na een toevallige en grappige ontmoeting bij de plaatselijke supermarkt. Samen met mijn twee Bullen,Teun en Bella hebben we al veel meegemaakt samen met Yvette en de andere vrijwilligers. Het is geweldig om mijn liefde voor hondjes samen te mogen delen met zo’n fijn team!

Sharon Barendregt

Sharon Barendregt

team member/beheerder

Marion Roelofs

Marion Roelofs

vrijwilliger

Nieya van Nie

Nieya van Nie

Vrijwilliger/Webdesigner

Hoi ik ben Nieya. Ik ben van Aruba naar Nederland verhuisd om de opleiding Communicatie te doen in Leeuwarden. Ik kreeg de opdracht om een website te maken voor een opdrachtgever die ik zelf uit kon kiezen. Ik heb gekozen voor Yvette’s Engelse Bullenhuisje omdat ik het leuk vond om voor de stichting en voor de bulletjes een website te maken.

Lisette de Weijer van Ek

Lisette de Weijer van Ek

Vrijwilliger/Dierenfotograaf

Ik ben Lisette en de nieuwste vrijwilliger van Yvette’s Engelse Bullenhuisje. Op de foto sta ik samen met Max. Max is een adoptiehond, afkomstig van het Engelse bullenhuis (in België). Op deze manier ben ik in aanraking gekomen met Yvette.

Voor Yvette’s Engelse Bullenhuisje ga ik de foto’s verzorgen. Ik fotografeer niet alleen voor mijn plezier maar ook voor mijn werk. Het liefst fotografeer ik dieren (specialiteit honden) en hun relatie met mensen. Ik hoop mooie foto’s te gaan maken voor de website en de Facebook pagina. Mogelijk ontmoeten wij elkaar binnenkort op één van Yvette’s evenementen.

Michiel Petersen

Michiel Petersen

vrijwilliger/secretaris

Jos Willems

Jos Willems

Vrijwilliger

Een klein jaar geleden kwam ik via mijn dochter Mandy in contact met Yvette en haar team. In eerste instantie kwam ik puur om te knuffelen aangezien ik een groot zwak heb voor Engelse buldoggen. De missie van de stichting vind ik geweldig en om die reden heb ik volmondig JA gezegd op de vraag om vrijwilliger te worden. Op deze manier kan ik altijd knuffelen met de hondjes en me op een creatieve manier inzetten voor de bulletjes en het team. Dit alles doe ik naast mijn werk als begeleidster van verstandelijk beperkte mensen.

Mandy Willems

Mandy Willems

Vrijwilliger

Ruim een jaar geleden was ik op zoek naar een opvang bulletje. Mijn grootste wens om ooit een Engelse bulldog te hebben. Zo kwam ik in aanraking met het bullenhuisje. Twee vliegen in 1 klap. Mijn meisje kwam er vandaan en ik wist eigenlijk meteen dat ik mezelf voor de stichting wilde inzetten. Nu maak ik ook deel uit van het team en hoop met z’n allen nog veel bulletjes te kunnen helpen.